Vrienden van Oog voor Warmte

Woon je in Oog in Al en ben je benieuwd hoe Oog voor Warmte werkt aan het realiseren van een collectief duurzaam en betaalbaar warmtenet met duurzame warmte uit de directe omgeving? Sluit je dan aan als vriend bij Oog voor Warmte en blijf zo op de hoogte van de ontwikkelingen.

Laat je informeren

Wil je ook je woning isoleren en meer weten over de technische, sociale, financiële of organisatorische uitdagingen? Oog voor Warmte is er om informatie met je te delen.

Laat van je horen

Hoe meer vragen en ideeën van buurtbewoners we bundelen, hoe beter we onze leden en vrienden van informatie kunnen voorzien. 

Steun Oog voor Warmte

Of je nu bedenkingen hebt of bij voorbaat al een grote voorstander bent van warmtetransitie, door je aan te melden als vriend van Oog voor Warmte geef je aan dat je interesse hebt in de ontwikkelingen. 

Wat moet je doen om vriend te worden?

Vul het aanmeldformulier in op deze pagina. Daarin stellen we je meteen enkele vragen over de isolatie van en het gasverbruik in je woning. Dit doen we om een beter beeld te krijgen van de behoeften in de wijk, zodat we je beter kunnen informeren en ondersteunen. Bijvoorbeeld tijdens informatieavonden of bij gezamenlijke inkoopacties.

Wat krijg je als vriend van Oog voor Warmte?

  • Informatie over hoe je je woning duurzamer kunt maken.
  • Een netwerk om met buren van gedachten te wisselen, in contact te komen met experts en eventueel gezamenlijk inkopen te doen.
  • Uitnodigingen voor onze bijeenkomsten.

Als je wilt weten hoe we met jouw gegevens omgaan, verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.

Aanmeldformulier Vriend worden

* verplicht veldTelefoonnummer

Heb je voldoende dakisolatie?

Heb je spouwmuurisolatie?

Heb je HR++ dubbel glas?

Heb je zonnepanelen?

Heb je vloerisolatie?

Kook je elektrisch?