Meld je aan als lid van Oog voor Warmte

Ben je meer dan geïnteresseerd in Oog voor Warmte en woon je in Oog in Al, meld je dan aan als lid.

Als lid denk of doe je niet alleen mee, je mag ook meebeslissen welke richting we opgaan, hoe we alle bewoners bereiken en betrekken, hoe we de woningen geïsoleerd krijgen en hoe we samen met de gemeente en andere partijen een collectief duurzaam en betaalbaar warmtenet kunnen realiseren.

Om als buurtinitiatief aan een warmte-oplossing te werken is het noodzakelijk een ‘entiteit’ te zijn. Wij hebben er in dit stadium voor gekozen een coöperatie te zijn, zodat je lid kunt worden en mee kan beslissen. Doordat Oog voor Warmte een rechtspersoon is, kunnen we subsidie aanvragen en onderzoeksopdrachten uitzetten. Met jouw contributie kunnen we, samen met subsidies, activiteiten organiseren voor alle bewoners. De contributie bedraagt € 25,- per jaar (situatie april 2022) en je krijgt een bevestigingsmail na aanmelding. Als lid ontvang je ook automatisch de eerstvolgende nieuwsbrief.

We vragen je ook een paar vragen te beantwoorden over de mate van isolatie van je woning en of je nog op aardgas kookt. Dat kun je meteen bij het aanmelden al invullen. Voor Oog voor Warmte is deze informatie van belang om de isolatiestappen en de uiteindelijke warmte en elektriciteitsvraag van de woningen in onze buurt in beeld te krijgen.

Voor jou als lid kan deze informatie je op weg helpen om je woning klaar te maken voor een collectieve warmte-oplossing. Met deze informatie kan Oog voor Warmte je ook gerichter informeren over bijvoorbeeld gezamenlijke inkoopacties voor isolatie of een informatieavond over elektrisch koken.

Als je wilt weten hoe we met jouw gegevens omgaan, verwijzen we graag naar onze privacyverklaring.

Aanmeldformulier Lid worden

* verplicht veldTelefoonnummer

Wil je lid worden van Oog voor Warmte?

Heb je voldoende dakisolatie?

Heb je spouwmuurisolatie?

Heb je HR++ dubbel glas?

Heb je zonnepanelen?

Heb je vloerisolatie?

Kook je elektrisch?